Minigebe Kızlar 7 günlük bebeğim 3 gundur 2 3 dakika emip uyuyor yarım saat sonra tekrar uyanıp 5 dakika emiyor bu doyana kadar böyle devam ediyor yoruldum bu şekilde olup düzelen var mi?
Atlasligunler Minigebe ya daha cok küçük yoruluyor. Hepimizinki öyleydi daha sonra tabiki emzirme aralari uzayacak.
sedaozdemir Minigebe Çene kasları çok zayıf olduğu için çok normal böyle yapması.Biz 1 aylık olduk hala daha emiyor duruyor.Yoruluyorum sıkılıyorum ama bı kac ay boyle sabretmek lazım☺️
Minigebe Atlasligunler kiyamam yorulduğunu düşünmemiştim yorulunca duruyor memede 15 20 dakika bırakmadan emiyordu bi anda memeyi reddetti uğrasa uğrasa veriyorum bu sefer de az emiyor az emince de doymuyormus gibi hissediyorum😔
Minigebe sedaozdemir parça parça emince sanki doymuyormus gibi geliyor 5 dakika emip emdigini de kusunca aklım kaliyo
Atlasligunler Minigebe yok yok doymasa aglar az az sık sık emiyor suan icin rahat olsun. Haftalik kkiilo kontrolü yaptir icin rahat olsun
sedaozdemir Minigebe Onun midesı zaten çok çok küçük.Doyuyordur endişe etmeyın.Eğer kusuyorsa fazla süt emmiştir devam ettirmeyin.En geç 2 saatte bir emzirin.
Minigebe Atlasligunler bugün bakıldı maşallah almış kilo yarın da çocuk doktoruna kontrolumuz var yine danisirim doktorumuza tesekkur ederim 🙏🏻