Menekkse Kızım 3 buçuk aylık. Dişleri aşırı kaşınıyor. Eline bir şey veriyorum kasiyamayip hararetlenip ağlıyor. Bugün içi sulu kaşıyıcılardan da denedim yine aynısı, sonra ancak emzirerek sakinlestirebiliyorum. Aynı durumu yaşayıp önerisi olan var mı
Zeynep_zumra Menekkse el. Seklinde parmak kasiyicilar vr bnm. Bbgm sadece bununla kasiyaa bildi digerlerini alamio agliodu smdi rahat yuvatlak çevresinde 5 tane parmak gbi seyler var iste anladinmi bilmiyorim ondan al
Menekkse Zeynep_zumra şimdi rahat kaçıncı ayinizdasiniz peki tam olarak ne zaman kasiyabilir hale geliriz 😂
Zeynep_zumra Menekkse 9 aylığz 3 ayindan beri parmaklarını kulalndj emziginu kullandı baska bseyi almadi parmaklarını veya emzigini kullanıyorsada rahatlatir 6 7 aylik gbi bahsetgm urunu kullanmaya başladı suan 9 aylik hala kasıyor 🤣
theseymik Bizim de 3,5 aylıkken başlamıştı ve doktorumuz önerisiyle Nurse Harvey’s diş jelini kullanmaya başladık. Sürdükten kısa bir süre sonra diş etleri rahatlıyor ve elini ağzına götürmüyor, kaşıma ihtiyacı duymuyor.
Zeynep_zumra Metehan09 merhaba hayir o kullanissz ondan bahsetmedjm bn ele benziyor gunes sekkinde silikon resm eklemeyi ogretirsenz resm eklim veya insta adresinizi yazin resmini atıyım size
Handerya biz de öyleydik. . hatta kesin erken çıkaracak diye düşünüyorduk. . şuan sekiz aylığız hala diş çıkarmadık. .
Handerya Zeynep_zumra ben dün bu cevabı yazarken bizim diş yoldaymış meğersem. .🤭 bugün yemek yedirirken kaşığa çıt çıt bişey vurduğunu hissettim. . 🥲 hemen elimle kontrol ettim alt çeneden çizgi şeklinde yarık gibi olmuş dişeti , yarığın içinde de minicik bir inci tanesi uç vermiş. .🥰 uç verdikten ne kadar süre sonra tamamen sürüyor acaba diş ? yani sizin ki kaç gün sürmüştü ? 🙏🏻