Ikraleyla 4 ay olmamiza 2 gun kaldi eskiden kizimin idrarin rengi pek belli olmuyordu ama son bi haftadir idrari bezde cok belirgin sizde nasil yoksa enfeksiyon mu var ki ?
Duru2019 Ikraleyla 4 ay 19 günlüğüz benim ki de aynı şekilde canım. Bir de koku var biraz sıcaktan mı, enfeksiyondan mı bilmiyorum. 5 ay kontrolümüzde dr sorucam.
Deletedmom378 Ikraleyla bizim 4 aylık olmamıza 3 gün var ama bizde de öyle kokusu da ağırlaşmaya başladı ishalimizde var gaita testi yaoildi tertemiz cikti 🤷🏻♀️🤦🏻♀️bende şurada bekleyeyim
Ikraleyla Duru2019 bende sali gunu tahlil yptrcam aile hekimliginde eskiye nazaran idrarinda artista var
Duru2019 Ikraleyla İnşallah birşey çıkmaz. Cevaplara bakılırsa, her bebekte görülen bir durum sanırım.
Ikraleyla Deletedmom378 ben normalde 10 gun once her testi yptrdim hatta bnim kiz kilo almamsti hic hepsi iyi gelmisti ama suan ishal yok ama idrarimiz boyle paylasirim haftaya sali asidan once idrar vercem carsamba alirum sonucu acaba gunden gilune buyudukleri icinmi
Deletedmom378 Ikraleyla bende anlamadim ki keyfi de yerinde biz mi cok evham yapıyoruz ilk bebeğim belki ondan eşimde iyi diyor ama sarı yani bir kere de kırmızı leke geldi çok sağolun
Gyed Ikraleyla benim kızım da 300 grm almış sadece biz idrar yolu enfeksiyonu geçirdik korkuyorum kokuyordu gittim tahlil yaptırdım şükür yokmus sıcaktan kokuyormuş
Ikraleyla Deletedmom378 iste bn o leke geldigi icin tahlil yptrdim doktor kristaller dedi sikinti edilvek bi drum yok dedi ilk oldugu icin zaten bu herseyi sorun ypisimiz
Deletedmom378 Ikraleyla sizde kaç gün sürdü o leke kristal için sıvı kaybı falan denmedi mi aynen öyle..
Ikraleyla Gmzcn yani zaten ya onla alkali yada buyumesiyle yinede ben tahlik yptrcam tam emin olmak istyrum
Emineeeeee 4 aylık değil bebeğim ama yaklaştı 3 ay 15 günlük diş çıkarıyor çok erken değil mi sizcede gaz problemi daha bitmeden o başladı ikisi birden bebeğimide benide mahvetti 😔
Ikraleyla Emineeeeee cok erken ama 3 aylikken basliyor bizimkinin eli hep agzinda ne bulsa agzina gtryr gaz prblemiimz pek olmadi ama bu aylarda bitmesi gerekiyor
Ikraleyla Gyed benim kiz 11 once ayni kiloydu ayin 20 sinde kntrol vr ins kilo alir ozamna kadar kafaya cok takiyorum ek gifaya baslicagim cunki kizim zor emen bir bebek yogurt elma suyu ile baslamami soylediler