Ssen Merhabalar Bebeğim 5 aylık iki gün içinde saç derisinde sarı lekeler farkettim acaba sebebi nedir başına gelen var mı hiç ? 🤔🤔
cylnchngr Ssen konak o canım yıkamadan 10 dk önce zeytinyağı sür hafif tara sonra yıka tekrar tara bir iki yıkamadan sonra geçiyor
Sezsam Ssen Benim bebeğim 6 aylık. 3 aydır kafasında var sarı lekeler. Doktorumuz tedavi gerektiren bir durum değil, zamanla geçer dedi. Doktorumunda tavsiyesiyle mustelanın konak önleyici köpük şampuanını aldım. Biraz azalttı.
Merve20 Ssen Konak o canım. Karbonatlı zeytinyağı krem kıvamına getir. Bebeğinin saçına sür yarım saat bekle inçe tarakla tara hepsi gider sonra yıka
Ejderhahavva Ssen saçlarını yıkarken geriye doğru parmaklarınla hareket ettirerek yıkayın ovalayın yani benim bebegimdede vardı yengem önermişti köpük tam olarak çıkmamış olabilir saçından diye öyle bişeyde geçer
melisers Ssen bizde de mevcut 4.5 ayligiz. Dustan sonra saci nemli kalinca olurmus. Dus aldirmadan zeytinyagiyla hafif masaj sac diplerine. Sonra miss gibi bir bici bici :)