Elif_6671 Merhaba güzel anneler şuan 5.5 buçuk aylığız tadım yapmak istiyorum bebeğime ilk neleri tattırmalıyım fikirlerinizi bekliyorum nasıl yapmalıyım 😍
Asyaveannesi04 Elif_6671 ilk önce yoğurttan başlayabilirsiniz evde mayaladığınız sonrasın da 3 gün kuralı ile havuç,patates,bezelye, kabak verebilirsiniz buharda haşlayıp sabahları yumurta sarısı lor peyniri labne verebilirsiniz benimki 6.5 aylık bunları yapıyorum şimdilik sonrasında çorbalara başlayacağım
Edanurkkeless Elif_6671 3 gün kuralı ile başlayın.Ev yapımı yoğurt,havuç ,kabak,tatlı patates,patates,avokado,armut,elma,muz ,lor peyniri ben bunlarla 3 gün kuralı ile başladım şimdi karışımlara geçtik 🥰
Elif_6671 Asyaveannesi04 teşekkür ederim havuçla başlayacağım da şuan sadece suyunu verin dedi bir tanıdığım yoksa püre olarak mı vermeliyim
Asyaveannesi04 Elif_6671 tavsiyem püre olarak vermeyin haşlayıp çatalla ezin benim Philips buhar makinam var bebek için blender yeri olmasına rağmen blenderdan geçirmiyorum ki pütürlü şeylere alışsın hiç korkmayın çatalla ezdiğinizde de yutuyor ben suyunu değil direk haşlayıp ezip vermiştim çok sevdi