LaraCroft SetenayCo benim kırmızı çizgim lego ve kitaplar😅 ikisine cidden yatırım yapıyorum. Her kitap değil tabi ki nitelikli kitaplar😌 Yaşına uygun olmadığı halde indirimde bulup stokladığım kitaplar dahi olmuştur🙈 onun dışında fisher price’ın bir çok oyuncağı bence güzel. Özellikle eğitici köpekciğin aktivite masası ile uzun süre ilgilenmişti😊
SetenayCo LaraCroft Kitaplar, kitaplar❤️ büyük yatırım yapıyorum ve çok şükür şimdiden meyvesini topluyorum 🤲 Bu lego işine iyice bir eğileyim ben. Çok teşekkür ederim sevgili anne ❤️🌺
LaraCroft SetenayCo ben teşekkür ederim böyle paylaşımların içinde olmak güzel🥰 Muhakkak girin içine sonra çıkmak istemeyeceksiniz hele oynamaya başladığında😍
Kbrbisi28 SetenayCo evet ya kucuk bi bahcesi olsun birseyler ekmek isterse eksinn oturmak dinlenmek isterse dinlensin bikactane buldum aslinda prefabrik bide site seklinde cok guzel simdi biz bile mesela alip otura biliriz bir sure kafa dinlemek icin
Kbrbisi28 SetenayCo ben sehir merkesine biraz mesafeli yerde oturuyorum gercekten merkezde nefes alinmaz havasi resmen burnumu yakiyor merkezin ama benim oturdugun yerde bi ohh mis diyo insan aksam cayimizi balkonda veya bahcede icelim diyor bir an :) kizimdaboyle yapmak isterse cidden onun icin iyi olucak :)
birprensannesi0208 SetenayCo Babası uzakdan kumandalı araba almışdı aslında akülü aeaba alacakdık onu anneanne teyze ve dayısı alınca bizde kumandalı araba aldık
Duyulurum SetenayCo biz altın bileklik yaptıracaktık “anne ve babamın ilk doğum günü hediyesi” hatırası olur dedik ama yaptıramadık. İkinci yaş gününe ben hakkımı oyuncaklardan yana kullandım 😄
SetenayCo Duyulurum ileride “bu benim ilk doğum günü hediyemdi” desin. Zaten azıcık büyüyünce sipariş vermeye başlıyorlar 🙈🙈