gurbet_gelini12 https://mutluresim.com/image/7947cd21-756d-4a96-b77d-8a6dbc6c7ce3.FDizx https://mutluresim.com/image/c0cd9370-cea1-4e4b-87ab-9736db2293bc.FDlEX bu nasıl bir canilik bir sene boyunca kaçırdığı çocuğu bu evde tutmuş aç susuz bir deri bir kemik kalmış içim acıdı Rabbım yanına koymasın
minikmucizem9 gurbet_gelini12 Haberde izledim ve gözyaşlarımı tutamadım o çocuğun halini görünce Allahim akil fikir vicdan versin böylelerine yazık günah çok üzüldüm😔
Huma_kus34 gurbet_gelini12 gece çok kötü oldum bu haberden sonra :( neden yapmış ne istemiş çocuktan amaçlı neymiş
Balyanaakannesiii gurbet_gelini12 yaptığı zulüm nasıl birsey yarabbim ben kedilerimi dahi bir gün olsun aç susuz koyamam kendimden önce onlara bakarım her zaman ki bu cocuk bunu asla unutmaz cektiği acıları nasıl unutucak yasadıklarını sarılıp sevsem keske o kadar üzüldüm ki
gurbet_gelini12 minikmucizem9 bakmaz olaydım bide kardeşinin çocuğu nasıl bir vicdansızlık kız resmen iki yaşındakı cocuk gibi duruyor erimiş bitmiş içim paramparça oldu
Mihriballimm Teyzesiymis evinde tutan annesi bırakıp gitmiş erkek çocuk yazık unutmayacak yaşta o çocuğun ruhu doymaz artık Allah onlarıda bı lokma ekmeğe bir yudum suya hasret bıraksın .
gurbet_gelini12 Mihriballimm boşuna dememişler vicdan herkese nasıp olmuyor gerçekten de öyle ınsan düşmanına yapmaz bunu
gurbet_gelini12 Huma_kus34 bilmiyorum nedenini ama tek bildiğim insan düşmanına yapmaz o çocuk tan ne istedi 😞😞
gurbet_gelini12 Balyanaakannesiii dedim ya vicdan olmayınca herşey yaparlar bu yaratıklar Rabbım ömür boyu vıcdan azabı yaşatsın ne bu dünyada ne öbür dünyada rahat görmesin pislik
Huma_kus34 gurbet_gelini12 benimde aklım almıyor kapatrak ne yapmaya çalışmış Normel biri bunu yapmaz
Asyaveannesi04 gurbet_gelini12 hiç mi yokluğu fark edilmemiş bu yavrumun ya haberi gördüğümde kanım dondu okula gitmemiş kimse nerde diye sormamış 😢
gurbet_gelini12 Huma_kus34 dünya öyle bir hale geldi ki artık kime güvenip çocuğumuzu teslim edicez😢😢
gurbet_gelini12 Noname21 hiçmi kimse şüphelenmemiş ne bilim okadar çöp hiçmi kimse koku yada cocuk sesini duymamış komşuları akdabaları yokmuymuş
Noname21 gurbet_gelini12 korku filmi gibi ya . Amaç ne yani anlamadım kendi çocuğu da varmış 16 yasinda hadi o deli. Bu da mı deli. Ben altında başka birsey olduğunu düşünüyorum. Annesi 1 sene aramamış mi. Cocugunu nasil bırakır.
mizmizpera Annesi antalyadan gelmiş almış çocuğu ama annesi hakkında da çok şikayet varmış. Geri almışlar çocuğu şuan devlet korumasındaymış. Hastalık bu başka bişey değil. Nasıl kadının hastalığı ve çocuğun yokluğu farkedilmemiş aklım almıyor 😢