Tbsylmz Kızlar merhaba kızım 2 gün sonra tam 6 aylık olucak ben havuç patates kabak püresi falan başladım ama yemiyor 3 gün tadımına uygun olarak başladım devam ettim ama her defasında öğürüyor yemiyor varmı sizinde böyle sorunlarınız yada önerileriniz ???
Momsbabyy Tbsylmz Fazla pütürlüyse yutamadığı için öğürür püre olarak verin pütürlü kalmasın o zaman yiyor. Oğlum 7 aylık oldu daha pütürlü yemeye yeni alıştı öğürmesi geçti yani bu zamana kadar püre olarak verdim herşeyi
Semaelisa27 Tbsylmz ilk başlarda oluyor alışınca geçiyor yeni öğrenmeye başladığı için ve bu zamana kadar hep sıvı şeyler yiyip ictigi için vücut o şekilde tepki veriyor. Parmak besin olarak vermeyi kendisinin yemesini sağlamayı deneyebilirsiniz buharda haşlayarak belki o zaman daha çabuk alışır
Mamastuna Tbsylmz merhaba, püreyi biraz suyla açtım, çok yoğun püreyi yutamadı kuzum, biraz kıvamını açsanız rahat yiyebilir
Tbsylmz Momsbabyy Tam eziyorum kalmıyo diyebilirim ama yinede yemiyor hatta 2. Gün tadımında baya baya kustu 🙄
Momsbabyy Pinkribbon Herşeyi blendrdan geçirip veriyordum çiğnemeyi öğrenene kadar arada da haşlanmış patates falan verdim çiğnemesi için eline havuç salatalık vs. Verdim öyle öyle yavaş yavaş alıştı
Momsbabyy Pinkribbon belli süresi yok çiğnemeyi öğrenene kadar blendrdan geçirdim verdim sonra çiğnemeyi öğrenince pütürlü verdim herşeyi. Sizin bebeniz de çiğnemeyi öğrenince kesersiniz blendrdan geçirmeyi