basakglms Merhaba 11 aylık oğlum ne emekliyor ne de bi yerden tutunup ayağa kalkabiliyor. Bizden destek alınca dikelebiliyor ama emekleyemediği için oturduğu yerde kalıyor cesaret edemiyor benim gibi başına gelen var mı normal mi
Nazlanalar Benim de öyle nerdeyse 1 yaşına gelecek uzandığımda oturur pozisyona gelmiyor ayağa kalmıyor
petitonunannesii Nazlanalar Bebeğinizin durumu nasıl oldu bizimki 10 aylik aynı durumdayız oturur pozisyona gecmiyor
Eftelyaelin petitonunannesii endişelenmeyin benimkide 12. Ayında emeklemeye başladı nerdeyse 11. Ayının içindeydi her bebek aynı değil şimdi 14 aylık okadar hızlı emekliyor ayağa kalkmaya çalışıyorki bende emeklemez zannediyordum bir günde değişiyor herşey
petitonunannesii Eftelyaelin peki bebeginiz yatarken kendisi oturur pozisyona geciyormuydu.Bizimki desteksiz oturuyor ama kendisi kalkıp oturamiyor
Eftelyaelin petitonunannesii onuda emeklemeye başlayınca yaptı o aylarda yüzüstü bırakıyordum geri geri gidiyordu çok az ama emekleme değil sürünme şeklinde arkadaşımın bebeği 7. Ayında emekledi her bebek farklı sağlık sıkıntısı yoksa doktor muayene ederken herşey yolunda dediyse endişelenmeyin zamanı gelince kendisini hazır hissedince kalkıverir ayağa
basakglms Selam canım anneler 14 aylık oldu bebeğim 1 ay içinde emekledi ve yürümeye başladı endişelenmeyin herşeyin bir zamanı varmış. 12 aylıkken emeklemeye başladı şuan da da kısa mesafeler arası yürüyor