Nesli68 Kizim daha 9 gunluk baslarda iyi emiyordu 4 5 gundur resmen memeyle kavga ediyor once aliyor agzina iki cekiyor sonra agliyor agzindaki memeyi ariyor eliyle itekliyor sol gogsumu 4 5 dk mucadeleden sonra aliyor emiyor 10 dk 20 dk falan emiyor ama dunden beri sag gogsumu hic emmek istemiyor gogsum tas gibi oluyor sut akip iniyor ama emmiyor o gogsumu napicagimi sasirdim yarin kontrol var soracam ama deneyimli annelere de sormak istedim siz neler yaptiniz bi akil verin
[silindi] Nesli68 göğus ucunu tam tutamayinca süt gelse de sinirleniyor, pozisyonu rahat olmayınca, altı islakken emiyorsa, gazı varsa sancı yapıyorsa, uykusu çoksa bi türlü uykuya dalamamışsa, memeyle kavga ediyor. Tüm bu sebepler yoksa rahat rahat emiyor.
Ikraleyla Nesli68 benim kizim dogdugundan beri oyle bi gece ugrasmadan emziriyorum gunduzleri hep bi kavga ayakta zipliya hopluya emziriyorum 🙂
Seratr Nesli68 ahh ahhh benim kızımda 19 günlük. Aynı sorunu yaşıyorum. İnanılmaz gazlı bir bebek. Nurse Harvey’s gaz damlasını denedik direk çıkarıyor bir işe yaramadı. Doktorumuz relactaz damlayı önerdi şimdi de dün akşamdan beri de onu deniyorum. İnşallah rahatlatır biraz. O kıvrandıkça benim içim acıyor. Allah yardım etsin onlara da bize de😔
Nesli68 [silindi] bezi kuruykende uyanikkende yapiyor her emzirmede ayni mucadeleyi veriyoruz sol goguse bi sure sonra ikna olup emiuor ama sag goguse hic yanasmiyor bile halbuki daha once onuda emiyodu sut sizip iniyor ama alip emmiyor
Nevsevmom Benim kız 2 aylık benimkide kabga ediyor ama gazı olduğu zamanlarda daha sizin gazınız oluşmamıştır geleni çıkrıyordur sütün çok yada az geliyorsada yapabilir bide bebeşin ağzına bak dil bağı yada pamukçuk falan olmuşmu çok uykusu olunca da emmek istemiyor benimki emmeyen memenide ters tutuş pozisyonuyla emizir bakalım koltuk altından yanı
[silindi] Nesli68 bence gazı veya kakası olabilir ayaklarini karnina çekiyor mu gaz damlası rahatlatabilir
[silindi] Nesli68 süt tazyikli geliyorsa ona da kızabilir ya da az geliyorsa . Tazyikliyse önden biraz sağıp sonra memeyi verebilirsinjz
Nesli68 [silindi] evet ayaklarini cok topluyor normalde kendi cikartiyor ama bazende cikartamiyor galiba yarin konttol var damla konusunu sorcm doktoruna
Sevilay61 Nesli68 ben de aynı şeyi yaşamıştım. Cok süt gelen göğüs bebeği tıkıyor o yüzden almıyor. Biraz sağıp o göğsü öyle verin