NeslihanAden Bugün bebeğime 1.ay aşısı yapılacak. Yaptıran anneler nasıl geçti ilk aşınız??? Herhangi bir yan etki yaşadınız mı aşı vurulurken çok mu ağladı bebişlerinizz? İlk aşı olmasından dolayı çok stresliyimm
gocebebirbayan NeslihanAden çok ağladı ama gitmeden bir çay kaşığı calpol vermiştim ateşi çıkmadı. Huysuzluğu da olmadı ağrısı kesildiği için
Kadifemsii NeslihanAden illaki ağlıyorlar ama kısa sürüyor iki bebeğimde de herhangi bir yan etki yaşamadık eğer ateş falan olursa 6 saat arayla calpol verebilirsin
Lulemom NeslihanAden hiç bi aşıda yan etki olmadı bizde. Öncesinden calpol falan verme boşuna. Ateşi çıkarsa verirsin bişe olmaz. Ben hiç vermedim yan etki olmadığı için
Beraninannesii NeslihanAden Ateş çıkmadı sadece o gün çok huzursuzdu doktorumuz ateş düşürücü verme çıkarsa soy dedi aşının etkisini azaltıyormuş.
seleenngoktug NeslihanAden bizde geçen hafta olduk şükür hiçbir yan etki yapmadi calpol da vermedim ben hemşire ateş yapmaz demişti ve olmadı da şükür ağlama konusuna gelince illaki biraz ağlıyorlar ama çabuk geçiyor 😇
Feyzosumunannesi NeslihanAden ilaç vermeden götürün ben 2. Ay aşısı yaptırdım çarsamba gunu vermeden gttım zaten 1. Ay aşısını bilmedi bile kızım.. 2. Ay aşısı daha zor. Ve ona ragmen doktorumuz ılac verme atesi olursa verırsin dedı ıyı Kı vermemişim her bebek farklı olur ama 1. Ay aşısı ates yapmadı