Annemm Güzel anneler emzik be biberon kullanmayan var mı ben ilk çocuğum da emzik kullanmıştım bunda kullanmak istemiyorum ama biraz da tedirginim kullanmadığım için en azından ağzını susturuyordu kırkı çıktıktan sonra kolik olursa diye korkuyorum
Sitionline Annemm vala kullanmıycam diye karar aldım vermedim çok pişmanım şimdi de almıyor.Dısarı çıkamıyorum sürekli memede olmak istiyor ne yaptıysam almadı
Srpzngn Annemm keske kullansaydim alissaydi diyenlerdeniz ben de.Ne emzik ne biberon aliyor.Meme olmazsa olmuyor o yuzden ise de baslayamadim bi yere de gidemiyorum,zor
Burcu35 Annemm Başta ikisinide kullanıyordu şuan ne olduysa bıraktı. Zorluk mu zorluk bıraktırırkende zorluk olucaktı bilmiyorum kafalar karışık😂
Mermaid16 Annemm bn ikisinide kullanmıyorum.. sadece meme veriyorum ☺️Biyerde okumuştum emzik annenin çocuğuna söylediği ilk yalandır diye.. ilerde meme reddi olsun istemiyorum
iamthed Ben de ikisini de vermek istemiyordum ama çevremdeki anneler emzik vermeyince parmak emiyor, emziği bıraktırabiliyorsun ama parmak için yapabileceğin bir şey olmuyor deyince emzik verdim. Biberon vermeyi düşünmüyorum
Sitionline Mariam mama yiyorsa zaten kolay dışarda meme isteyince zor oluyor sağıyorum ama sagınca süt gelmiyor oda çok zorluyor beni
elmalikurabiye Emzik buyuk rahatlik bence bazen 10 dakika geciyo yine meme istiyor diyduguna eminsem emzik veriyorum