findikurdu Anneler merhaba, iki gündür vücudumun belli bölgelerinde kaşıntı var ve kaşımaktan böyle oldu nedir sizce bu
Alygkc findikurdu benim de aynı , bir şey bulamadılar şimdi alerji doktoruna yönlendirildim gideceğim :(
Ilkannelik Bazı zaman bende de oluyor vücudumun bazı yerlerinde sonra kendiliğinden geçiyor ben çok önemsemiyorum 🤷🏼♀️ birde kaşımıyorum
HelensMom findikurdu böcek ya da sinek ısırığı olabilir veya ürtiker olabilir fenistil jel sürebilirsiniz 3×1
Deletedmom_22 findikurdu takip et bakalım vücuduna kabarıp yayılacaksa kesin kurdeşen o zaman . Yayılmazsa başka bir şey olmalı
findikurdu Deletedmom_22 her yerde yok ama vücudun belli bölgelerinde var ilk bacağımda oldu şimdi göbeğimde ve diğer bacağımda oldu aşırı kaşınıyor özellikle gece
Deletedmom_22 findikurdu kurdeşen de böyle kaşınır tatlı tatlı bir yerinden kabarır sonra yayılıyor tüm vücuda . Eğer böyle olursa acile git bekleme
findikurdu 2papatya ondan şüphelendim ama uyuz olsa evde herkeste olmaz mi ? sağlık ocağına gittim de doktor böcek ısırmıştir dedi