Buseeek [silindi] benm takipte bi dosyam vardı bu yüzden eşimin ev kredisi onaylanmaştı şimdi kaldırttım e devlettede açık hiç bir dosyam yok tekrar başvursak onaylanırmı acaba
[silindi] Buseeek hangi bankadan takipteysen ara kkb kaydını güncellesinler senin diğer bankalardanda kalsın işlem bide o bankadan borcu yoktur yazısı iste . Eğer başvuru yapıcanız banka sorun cıkartırsa o evrakla basvuruda bulunursunuz canım
[silindi] Buseeek ne alaka allah aşkına hangi banka . Çağrı merkeziyle görüşmeyin bide takipteyken sizi arayan bölümü arayın
Buseeek [silindi] vakıfbank beni arayan olmadı canım eşime red geldi borcu kapattık harcı kapttık şuan e devlet temiz halde tekrar başvurucaz
[silindi] Buseeek hangi bankaysa borc kapattıgınız onun bildirmesi lazım merkez bankasına . Sık sık kredi basvurusu yaparsanız otomatik red olur bilginiz olsun
Buseeek [silindi] teşekkür ederim canım artk iş bankasındaki sonuca göre bakıcaz ordakide tanıdık baya yardımcı oluyor saolsunda bu tarz şeyleri soramıyorduk
Buseeek [silindi] edacım kusura bakma tekrar rahatsız ediyorum dün borcu kpsttık e devlette gözükmüyor fakat bankalarda gözüküyordu borç ödedik yine gözüküyormuş doyyada kapanmş aradım güncelletmek için merkeze bildirdiler acaba bu gün için güncellenirmi