Brutal-Betty Merhaba Instagram da ekgıda. günlüğüm Bebek mutfağı diye sayfalar var çok da güzel tarifleri var
cahillesohbetikestim 2-Cocukannesi Ben bu programları indirdim biraz da internetten buldum baya iş görüyorlar şimdilik 😁
oglumubeklerken cahillesohbetikestim Ay bu uygulamaları hiç bilmiyordum hemen indirdim telefonuma çok sagolun 🥰
Burcubuse26 cahillesohbetikestim merhaba uygulamalar bende çıkmıyor acaba ıphoneda varmı böyle uygulamalar
edaaydinm Ekgıda için anneler grubuna katılabilirsiniz . Telegramda Grup davet bağlantısı ; https://t.me/+gd3NEofo_OFkZDA8
cahillesohbetikestim Burcubuse26 bilgim yok canım ben samsung kullanıyorum ama muhakkak başka programlar vardır
Mrv_cnl 2-Cocukannesi tarif çok bulursunuz illa ki , ancak şunu söylemek istiyorum ekmeksiz unsuz muhallebisi de çokkk sağlıklı bebekler çocuklar yetişiyor 1,5 yaşına kader ekmeksiz büyüdü benim kızım hiç bir eksikliği olmadı :)
[silindi] Gulsahek merhabalar PDF şeklinde mi bilmiyorum ama ben istiyorum size zahmet olmayacaksa 🙏🥰
Gulsahek [silindi] bu çocuk aç ve acıkınca yer kitapları var. Buradan nasıl yollanır tarifler biraz zor olabilir
Sznmre 2-Cocukannesi tadımlarla 6. Ayında başladık ama ben çok kuralcı ilerlemedim 3 kuralını uygulamadım 🙊 bal patlıcan Çilek yumurta beyazı hariç ne varsa hep tattırdım 7 aylıkkende normal yemek yapmaya başladım taze fasulye bezelye makarna bamya yeşilmercimek tarhana şehriye çorbası mevsiminde olan ne varsa yemeğini yapıyorum muhakkak da yanında yoğurt yediriyorum haftanın 2 günü sarımsaklı