Biprensannesig 3 yaş tuvaket egitimine başladım kardesi geldi o nedenle hazır olmasını bekledim bana sunu yap buna dıkkat et diyecegınız tavsıyeleriniz varmı ? Buyuk tuvaketinden biraz korkuyor benımkı bez zamanında da korkuyordu daha hiç tuvalete buyuk tuvaletini yapmadı nasıl yaklaşmalıyıö benide bi tedirginlik sardı :(
Gin Biprensannesig Benim kızım yaptıktan sonra kakasına bakıp onu bir şeylere benzetmeyi çok komik buluyor. Hatta seviyor onları🤦🏻♀️ Belki deneyebilirsiniz, korkulan nesneyi komik bir şeye dönüştürebilirsiniz.
Buskii Biprensannesig merhaba, bende oğluma eğitime başlamadan bi uygulamadan yardım almıştım , baya hoşuna gidiyordu, etkili de oldu açıkçası. İngilizce ama yine de anlaşılır bence. Oldu mu bilmiyorum ama buydu:) kolay gelsin
BirVeraAnnesi35 Biprensannesig varsa bir ayıcık veya bebek gibi birşey onunla oynayarak gösterin yani ayıcığın çişi gelmiş hadi oturtalım yapsın gibisinden
Bety Bol sabır diliyorum . Geçen bi postta dolcosoft Önermiş doktor kakasını rahat yapsın diye bi doktora danışın isterseniz
Biprensannesig Bety çok zor o tarz seyler bagırsagı tembelleştiriyor dıyolar onları kullanmadan nasıl asarız bu durumu onun arayısındayım acıkcası :(
Biprensannesig BirVeraAnnesi35 yaptık onuda cok daha oncesınde hazırlamak için ama yok yani kakaya alısmakta zorlanacak gibiyiz :(
BirVeraAnnesi35 Biprensannesig biraz zor oluyor evet benmde kızım 2,5 yaşında 4 5 gün oldu başlayalı 2 gün tuttu kakasını artık bugün dayanamadı yaptıı biraz zorlu bir süreç ama elbet alışacaklar
G-K Biprensannesig ben çişe de kakasınada aynı yaptım bizim Klozetin yanında onunkini koydum tuvalete gideceğim zaman anneciğim çişim geldi anneciğim kakam geldi diye söyledim bi süre sonra Merak edip bnmle beraber oturdu kalktı birgün anne ben bezi istemiyorum tuvalete gideceğim dedi ve o gün eğitime başladık ilk 2-3 de altına kaçırdı ama daha sonra kendisi istedi gitmeyi ben sürekli sormadım eğer oyuna daldığını farkettiysem sordum kaka yaptığında kakasına çok bakmasına izin vermeyin kakasını yaptığında kendi vücudundan bir parçayı kaybetmiş eli ayağıda o şekilde gideceğini düşünürmüş ben kakasını yaptığında 3-5 saniye baktırdım hadi diğer kakaların yanına gönderelim diyip sifona bastım daha sonra kakam nereye gitti diye sordu bu seferde kakaların evleri ayrı bizde kaka yaptığımızda sende yaptığında hepsi kendi evlerine arkadaşlarının yanlarına gidiyor dedim çok şükür sorun yaşamadık
2lokummannesiii Biprensannesig tuvalet eğitimi panosu var stickerlı. O yardımcı olabilir korkan çocuğa. Her çiş ve kaka yaptığında yapıştırıyor çocuk ve hediye de var. Mesela 4-5 çiş ve bir kakadan sonra sürprizi yapıştırıyorsunuz ve küçük bir şey veriyorsunuz mutlu oluyorlar. Her çiş kaka yaptığında gurur duyduğunuzu söyleyin. Bay bay yapın yine gel olur mu şeklinde konuşun hem çiş hem kakaya. Sifona kendisi bassın.