Acelyam04 Merhaba kizlar instada basta Elvin olmak üzere 3 kisiden daha saclarimi sampuanlamiyorum yada hafta 1 bu konu üzerine ne düsünüyorsunuz
_YanakReisinAnnesii Acelyam04 saçlarınızın o tuhaf su kokusu mudur neyse artık o kokusuna nasıl dayanıyorsunuz peki ?
Deletedmom_22 Acelyam04 yazdığınızı tam olarak anlamadım afedersiniz 1 hafta mı şampuanlamıyormuş saçını ?
SeverusSnape Acelyam04 katı şampuanı araştırmanızı öneririm. Aslında doğru olanı yapıyorlar. Marketlerde satılan şampuanlar saç ve saç derisine, doğaya, suya, keseye tamamen zarar.
edanrr Klymeneninatlasi para para her reklama inanmayın 😂yaptıkları her şeyi kullanıyorlar veya çok memnunlar 😂😂
Ay-Bek Deletedmom_22 oku oku zor anladım ben de 😀😀 instagramda Elvin isminde bir influencer varmış sanırım saçını şampuanlamıyormuş bazen haftada bir şampuanlıyormuş. Bu şekilde yapan 3 kişi daha varmış :)
Deletedmom_22 _YanakReisinAnnesii anlamaya çalışıyorum sadece 🤪🤪 benim Türkçem zayıf biraz biliyorsunuz 😂
Zera SeverusSnape Ben kati sampuan kullaniyorum ama cok cabuk bitiyor, siz kullaniyor musunuz sizde de oyle mi?
gibicibicis Acelyam04 şampuanlamamanın sebebi ne ki iki defa şampuanlamazsam rahat edemiyorum gerçi bu benim takıntım gibi bisey ama şampuan olmadan yapamam zararını görmedim
SeverusSnape Zera duşta mı bırakıyorsunuz? Sıvı şampuana göre daha yavaş bitiyor. Ortadan bölerekte kullanabilirsiniz. Sürekli nemli/ıslak olmaması gerekiyor.☺️
emsare Ben çok seviyorum ya asla vazgeçemem sanırım şampuan benim için duşun zirvesidir. O köpükler anlayamazsın
SeverusSnape Zera ben tesekkur ederim, mumkun oldugunca kuru sekilde kutuda muhafaza etmeye gayret gosterin. Ortadan bolerek kullanirsaniz daha iyi olur hatta.🤍☺️