Murataleyna Kızlar ateş ölçeri kaybettim kendim grip oldum bebeğim de ateşli şurup verdim 4 saat oldu yeniden de veremiyorum ateşin kaç olduğununda bilmiyorum nasıl düşürebilirim ateşi yardım edin
fadikada Murataleyna imkanınız varsa nöbetçi eczaneden koltukaltı ölçer alın daha sağlıklı olur ateşinin kaç olduğunu bilerek müdahale etmeniz
Ayseksii Murataleyna canım 37 dereceyse vermesen iyi olur. 38 i görene kadar fakat sen derecesini bilmiyorsun. Ateş düşürücü vercmek iyi değil. Hiç değilse soğuk uygula koltuk altılarına alnına ayağına iyi gelir belki. Her saat kontrol et zıbınla yatır. Eğer bebeğinde halsizlik uyku hali huysuzluk görürsen verirsin o zaman.
Murataleyna fadikada şuan ateş ölçeri alamam ama vücudu soğuk alnı sıcak soğuk bez koydum buz gibi oldu düşmüş müdür ki
Pienar Şu an benim bebeğimde de ateş var anlından ölçüp duruyordum uyuyordu vücudu daha çok yükselmiş ılık duş yaptırdım carpol verdim
Busragokceberra Murataleyna Olsun en azından öğrenmiş olursunuz ateşini nöbetçi eczaneden alın şuan yüksek olduğunu düşünüyorsan ılık duş aldirabilirsin