Swwetbaby 2 yaş bebekleri havuza girdirdiniz mi özellikle kızlar enfeksiyon a çok yatkın oluyor ama bir sorayım dedim sorun yaşayan varmı
Kubrasolmmaz Swwetbaby geçen hafta gittim 2 aylık oğlumla hiç sorun yaşamadım çok güzeldi herşeyi yanınızda olunca onlar bizden daha mutlu
AgentMom Swwetbaby biz geçen hafta gittik, genelde denizdeydik, sabahları 5-10 dk havuza girdik, o da gece temizlendiğinden ve giren olmadığında soktuk. 22 aylıktı. Çok şükür hasta olmadık. Ama onun dışında sokmadım
ezgsr Swwetbaby geçen hafta antalyada lüks bi otele gittim kızım 10 aylık döndükten sonra 6. Hastalık geçirdi doktor büyük ihtimalle havuzdan bulaşmıştır dedi malesef
Rainnnn Ben 21 yaşında(7sene önce) antalyada çok lüks bi otelde havuza girdim sana yemin ederim burnumdan çeneme kadar uçuk çıktı gören korkuyor diye maske takmıştım . Şuan bebeğim var eşim havuza gidelim dedikçe içim ürperiyor korkudan ama o da alışsın senin gibi narin olmasın diyor inan hiç istemiyorum
Kubrasolmmaz ARYAmm11 21 aylık yazacağıma pardon oğlumdan daha küçük çocuklar vardı gördüm bebek havuzunda sorun olmadı bizim
Banucetin Swwetbaby 9 aylık kızımla 1 ay önce tatile gittik 1 hafta boyunca hem havuza hem denize girdi Bi sıkıntı yaşamadım