RedFlower_ 32 aylık oğlum Boy 93 Kilo 13.7 Kilo verdi hastaladi kurban bayramı nda ishal kusma flaan halen doğru düzgün toparlanmadi 14 kilo bulduydu Ama şuan boy da geçen ayla aynı bugün tam 32 aylık oldu ne gibi biseyler veririm ki toparlar
Dondurmalikahve RedFlower_ Benim oğlum da öyle yaz başladı başlayalım 1 kilo civarı zayıfladı geri alıyorlar Ama merak etmeyin. Yemediğin şeyler için ısrar etmeyin sağlıklı ne seviyorsa onlardan yemeye devam etsin Bir de umca kullanın benim bazen unuttuğum oluyorum ama genelde veriyorum. Bir de argevit focus aldım
Ayseee27 Dondurmalikahve argivit focus kullanmaya başladınz mı ne için aldıdnz acaba ben boya faydası olıuor diye almak istiyorımda Yazdıklarınızı sonradan okudum sizinki kaç aylık ne miktarda ne zaman veriyorsunz focusu
Dondurmalikahve RedFlower_ Multivitamin her türlü vitamin var içerisinde. Boy uzaması çok yavaşlamıştı başka bir Multi vitamini kullanıyorduk Şimdi bir de bunu kullanayım dedim multivitamini soktorunuz yazmıştı o yüzden kullanıyorum.
Dondurmalikahve Ayseee27 Ben bir ölçek veriyorum 5 yaş altına bir ölçek veriliyormuş. Bundan önce başka bir multivitamin kullanmıştım boy uzamasına fayda etmişti bir de bunu deneyeyim dedim. Bu arada daha yeni aldım Yarın 4 gün olacak.
The_paues Dondurmalikahve merhaba argevit focus önerdi bize doktorumuz.iştahı hiç yok yemek yediremiyorum kilo da almıyor bi süredir.siz memnun kaldınız mı