Damladogann Kizlar bebeğim 1 ay 5 günlük ama beni görmüyor sanki hiç göz göze gelmwdik bana hiç bakmıyor bile parmağımı tuttuğunda da hiç takip etmiyor başka yönlere bakıyor kafasını çeviriyor bu şekilde olması normalmi
Okyanusolmak Nebicimanne Denotemo benimki 41 günlük. Bir haftadır bizi takip ediyor gözüyle. Konuşuyoruz, bize bakıyor gülüyor konuşuyor. Benimki mi öyle sadece :)
Damladogann Okyanusolmak hadi ya benimde kırkım çıkmasına 1 hafta kaldı ama daha hiç yüzüme bakıp. gülmedi ya
Cansubarin Damladogann 2. Ayında göz muayenesi olması gerek zaten şuan herşeyi net göremez sadece anneyi ney görebiliyor siyah ve beyaz kırmızı renkleri onun dikatini çeker onlara bakar
Cansubarin Aya kadar bekletildiğini düşünmüyorum benim bebeğim bi buçuk aylık şuan etrafında ışık gördüğü ve hareket eden herşeye bakıyor dikatini çekiyor el hareketlerini takip ediyor gözleriyle sadece net görmediğini biliyorum
Defne_123 Cansubarin aynenn benmkide 1 ay 12 günlük bakıyor bazen takıp edıyor bende sadece net göremediklerni biliyorum
Nazlina Damladogann siyah beyaz zeka kartlarindan kullanabilirsiniz ise yariyor ama suan zaten bi yeri uzun sure takip edemezki 30 40 cm anca gorebiliyor
Mhtp557 Damladogann benimki de öyleydi tam net bakmıyordu şimdi 2 aylık oldu gözlerime Damladogann 2. Aydan itibaren net bakıyor bebekler gözlere 1. Ayında boş bi bakış oluyor