Mira2363 Blge1 doktor önerisiyle zalain nerosina c kremleri karıştırıp 5 gün sürdüm geçti bayagı pişik olmuştu evdede sudocrem bepanthol dönüşümlü kullanıyorum pişik olduğu zaman pamuk su ile siliyorum yada yıkıyorum travazol hametan kullandım geçmedi doktorun verdiklerini karıştırıp sürdüm geçti
Dilek5534 Blge1 oooo ben musteladan tutun bebantole kadar herseyi kullandim. Sonuç sıfır. En iyi krem ARKO nem bu koyu yeşil kapakli olan kullandim. Akşamına geçirdi pisigi :)) hem uygun fiyati hemde bebisin heryerine surebilirsin
Kbraoguzz Blge1 Desitin Mor renk olan tek geçerim tek sürmede kızarıklığını hemen geçiriyo kızım 10 aylık doğduğundan beri başka pişik kremi denemedim bile 👍🏻😊
Oznurkk Blge1 kesinlikle sudocream. Minik bir tane alın deneyin farkı göreceksiniz. Çocuk doktorumuz önermişti bepantol felan daha çok pişik yapar demişti.
BurcuYpc Pişik koruyucu olarak Nivea Pişik Kremi kullanıyorum, hafif pişikler için Hametan mavi, şiddetli pişikler için Zalain+Hamazinc karıştırıp sürmemi söyledi doktorum 5.5 aylık olduk Pişik sorunu yaşamadım
Tazeanne0134 Blge1 mustela 1.2.3 kesinlikle kendime de kullanıyorum 2.5 yaşında oğlum var 2 aylık kızım var onlara da kullanıyorum ve tek geçerim mustela kullanasıya başlayasıya kadar en iyi pişik kremi bepanthol baby zannediyordum o kadar yani q
dogaayten penaten pişik kremi Ben memnunum genelde pişik olmuyor bebeğim ama arada kızarıklık farkedınce sürüyorum arkadaşımın tavsıyesıyle kullanmaya başladım
gkceeclkk Blge1 canım kesinlikle PENATEN. Geçmeyen pisigimiz vardı ne kullandiysam geçmedi PENATEN geçirdi tavsiye ederim
Serifedemirkol Blge1 ben birsürü şey kullandım pudra dahi kullandım nem olmasın diye , sudocrem iyi geliyor sadece birde bezden kaynaklıda olabilir
06012021Alim Busrartdsl bnacocuk doktoru travazolu kndisi yazdı çok fazla durulmuyor zaten azıcık 4 gün sadece kullanılan dedi 4 güne bile gerek kalmamıştı sabahına gecmisti