Meryem_Cansever Blge1 ben doğumdan beri kızıma ebebeyin baby me nappy cream pişik kremini kullanıyorum çok memnunum çocuğum 2 aylık hiç pisigimiz olmadı her alt değiştirme de sürüyorum
ysfhcrhsn Blge1 kesinlikle ilk iki ay hametan yağsız olanı sonrasında da yine hametan yağlı olan iki cocugumada o şekilde kullandım elhamdülillah biri şuan üç yaşında hiç pişik yaşamadık biride 38 günlük yine çok şükür pişik derdiniz olmadı
ftmcnrl Blge1 sudocrem kesinlikle en iyisi çok çabuk etki ediyor hemen geçiriyor pisigini. Her gün düzenli kullanınca da asla pişik yapmıyor. Ben çok memnunum. Muslera aldım hiç bir işe yaramadı
Goknurrrr Blge1 zeytinyağı sürmüştüm doktor zeytinyağı bebeklerin ciltleri için uygun değil ph olarak sürülmez demişti. Bepanthol çook iyi geldi ama doğal değilmiş bitirince minoris deneyeceğim. Prima bez iyi geldi bize ama her bebek değişiklik gösteriyor. Trivazol sadece mantar için çok ince tabaka sürülüyor mümkün olduğunca kullanmayın ağır bir krem. Ben ıslak mendil kullandığım an pişik oluyordu pamuk kullanıyordum çoğu zamanda yıkıyordum sabunsuz. Mümkün olduğunca doğal ürün kullanmalı ve doğal şeylerle temizlemeliyiz en iyi çözüm bence. Ve her bebeğin teni ayrı bazısına prima iyi gelir bazısına bim bezi buna da dikkat etmeli ve bezi sık değiştirmekten de kaçınılmalı o da çok etkiliyor.
Metesevil Blge1 sudocrem ama sürüp bırakmıyorum öle bir durumda az yediriyom kremi poposuna bişeyi kalmıyo
Crystal Blge1 biz bez olarak sleppy kullanıyoruz ilk 2 hafta pamuk ve ılık su ile altını silip bepanthol baby pişik kremi kullanıyorduk daha sonra ıslak mendille silmeye başladım pişik oldu şuan her alt değiştirmede belden aşağısını ılık su ile yıkıyorum Sadece gece uyurken krem sürüyorum ve hiç bir pişik sorunumuz kalmadı
Alpin_ Blge1 geçmeyen pişik varsa alerji yönünden arastirilmali bence yeni yaz mevsiminde oluyorsa sıcaktan olabilir sıcak suya oturtun yakmayacak sıcaklık ve doğal kantoron yağı iki güne kalmaz iyi olur
Denizzz88 Blge1 bepanthol çok iyi, yoğun pişikler için de penaten teneke kutuda kremi var onu tavsiye ederim
Vanilya Blge1 o kadar şey kullandıktan sonra doktor tavsiyesi ile desitin kullanmaya başladım ve çok memnunum
Muniii Blge1 Bebeğim doğduğundan beri zeytinyağı kllanıyorum yalnızca bir kere pişik oldu sabah kızarıktı akşamına geçmişti👍🏻
umut_umut Cnarmom07 daha önce böyle bir yorum görüp oğlumun pişiğine sürdüm bir ümitle, sabaha çocuğumun poposu içi su dolu pişiğe dönüştü. Bazı yerler de delik olmuştu. Mahvoldu ağlamaktan yavrum. Demem o Kİ, her bebekte aynı etkiyi yapmıyor sanırım😊