GokceOrmanci DunyamMavi sudokrem bende kullanıyorum ama pişik için değil yüzü için boynuna sürüyorum kizarmasin isirik olmasin diye. Biraz yüzünü yolma huyu var hemen sürüyorum iz kalmiyo 1 günde geciyo. Bepanthol baby kullanıyorum pişik içinde.
Phersephone Blge1 Krem Zdrave Baby 10+17 deyiz doğduğu günden beri hiç aksatmadan kullanıyorum . Bez değişimi esnasında mutlaka kurulayıp sürün . Trendyol ve Hepsiburada da mevcut. Mustela kullandım hiç faydasını görmedim hatta Almanya’dan özel bir krem geldi onu bile kullandığına pişman oldum poposu hemen kızardı . Bezi yeterli kuruluk sağlamıyor ise oda neden oluyodur sık değişim veya Prima premiumcare . Acil şifalar dilerim . Hametan kullanan arkadaşlarım da var onlar ondan da memnun ,kullanmadım birşey diyemem .
Kaganmoms Doğal zeytinyağı çok iyi oluyor benim oğlumda pişik olmuştu o kadar dikkat etmeme rağmen şükür 2 günü bulmadı geçti sürüncede rahatladı ayrıca pamuk ve suyla temizliyorum en ufak ıslak mendil kullanımında hemen kızarıyor 🌺
Rainnnn Blge1 ben hep mıstela kullandım ama yoğunluğu az olduğu için dışarda bez değiştirme süresi uzayınca kızarıyordu sudokreme geçtim hem yoğun hemde çişten sonra hemen yok olmuyor . İçerihinde bh var yani yabancı madde bu madde şunun için koyulmuş = tendeki tahrişi iyileştirme bu yüzden bize zararı olmadı
seydadrk Blge1 pişil önleyici olarak ben mustela ,bebantol kullanıyorum geçmeyen pişirlerde drum cinko yüksek kremler gerekiyor dedi hamasinc yazdı öneririm.sudo krem kullananlarda var ama içerigi temiz degil diye okudum bilmiyorum onu ama.geçmiş olsun
Jenet Blge1 https://mumsynatural.com/product/dogal-pisik-kremi/ Kesinlikle ve kesinlikle Mercimek kadar bir parça yetiyor ve bir saatte iyileştiriyor,ben göğüs ucu için başlamıştım bu markaya pişik kreminide denedim iyiki diyorum şimdi
Secil34346 Blge1 ben mustela,bepanthol,dalin,hametol ne kullandıysam geçmedi ama en son doktorumun önerisi ile sudocrem aldım ve çok memnun kaldım sürmemle hemen sonuç alıyorum tavsiye ederim
Cnarmom07 Önlemek için mustela çok iyi ama pişik olduktan sonra krem önemli . Tek çözüm lansinoh göğüs ucu kremi . Kullanın deneyin bana dua ediceksiniz . Gece sürüyorum pişik olduğunda sabaha birşey kalmıyor kesin çözüm !!
umut_umut Cnarmom07 daha önce böyle bir yorum görüp oğlumun pişiğine sürdüm bir ümitle, sabaha çocuğumun poposu içi su dolu pişiğe dönüştü. Bazı yerler de delik olmuştu. Mahvoldu ağlamaktan yavrum. Demem o Kİ, her bebekte aynı etkiyi yapmıyor sanırım😊