Gzdklc 3 aylık bebeğim 4 5 saat geçmeden kesinlikle emmiyo çok uzun bi süre değil mi size de. Normal de hep 2 saate bir emzirdim bi kaç haftadır böyle..
Yasemin1907 Gzdklc Bizde aynı durumdayız malesef 3 4 saatte bir uyuyup uyaninca emiyor bu ara tam dalarken emziriyorum uyku sersemi alıyor bide uyaninca onun disinda mumkun degil emmior mama yiordu onuda yemiyor 😟
deletedmom4842 Gzdklc Ayy keşke benim oğlumda 3 saat dursa hayatta durduramazsın 1 saat aralıkla emiyor
Egemm Bende birkac gündür aynı durumdayım 3 aylık bebişim ama şu an veriyorum 2 satte almıyor acıkmıyor mu anlamadım valla istemiyor emmiyor cok uzun süre
ArasAtlas Benim bebeğimde 3aylık saat başı emmek istiyor 2-3 saate asla dayanamıyor doymadıgını düşünüyorum artık sizin doyuyo heralde ki istemiyor olabilir mi acaba
Gzdklc ArasAtlas hmm sizinki daha iyi her istediğinde emzirin ne güzel:) ben neler çekiyorum verene kadar
Ynccelikaktas Kızlar bebekler büyüme atakları geçirebiliyor kar.o yüzden emmiyor olabilir . Ara ara benim kizimdada oluyor sonra normal düzenine dönüyor. Üç aylığız bizde
MeltemErgn Bizimkide 3 aylık ama o yemekten kesılme atagı yok hiç maşşallah .diyete sokmayı falan düşünüyorum 😅