Omerim07_01 RedFlower_ benim oğlum da 30 aylık 95 96 cm ama çok istahsz hiç birşey yemez sadece yoğurt yiyo bunaltı beni bu aralar iştahsızlık cok
merveasm RedFlower_ merhaba benim oglum 33 aylık 92 cm. Bi çözüm buldunuz mu boyuna bu dedikleri ilacı kullandınız mı var mı bir gelişme. O kadar kafaya takıyorum ki bende zaten bişe yemiyor gelişimi gerileyecek diye cok korkuyorum
Nilunas RedFlower_ canınızı sıkmayın herşey den önce genle alakalı bir durum zaten bir de aklıma ne geldi evde danone verin çilekli şeftalili muzlu felan buna çocuklar bayılır
Nilunas RedFlower_ siz yapıcaksınız 3vee canım yoğurt ve meyve ile yoğurt kemik gelişimine çok faydalı
Ayazinannesiseyda Balık yağı verin yogurduna buğday ruseymi katın. Argivit vitamin var boy uzatmak için doktorlar bunu öneriyor araştırın
RedFlower_ merveasm valla şuanda tam üç yaşına girdi evdeki metreyle 98 sağlık ocağında 100 cm boyu yemesi yok 15 kilo artık bıraktım genetik galiba o kadar uzun değil babası da bende orta boyluyuz😊
RedFlower_ merveasm benim oğlum da yemez di çok şükür el yapımı kendim yaptım erişte yer yumurtasını çok koydum bilerek Makarna ama yoğurtlu sever Yoğurt çorbası her gün kase yoğurt yer son 4 aydır yemiyor normal de üç kase her öğün verirdim
RedFlower_ Ek gıda takviyesi nde ben ceviz kuru üzüm Balık yağı Keçi boynuzu özü Karadut özü veriyorum Birde hurma özü hepsi dönüşümlh günlük iki tane ceviz 21 tane üzüm kesin veririm Ve süt tam yağlı süt