Szmdc Doğum yapalı 1 hafta oldu ama dikişimdeki ip çıkmış ve acı var bu kadar kısa sürede düşmesi normal mi yoksa açılma mı olmuş tam bakamıyorumda kanama falan yok ama acısı çok fazla
Nesleeshah Szmdc benımkıde cok erken geçti canım normal vucudunla alakalı bırde hareketlıysen eger dıkısler cabuk erıyor
dere-07 Szmdc açıklık olup olmadığına bir bakın bir hafta boyunca dikişlerin üstüne oturmadıysanız dikkat ettiyseniz bir sorun yoktur erken düşmüş olabilir
Aybukealtintas Szmdc 1 hafta 10 günde düşmüştü benim dikişlerim, eger ki aklınzda bir şüphe varsa doktorunuza danısabilirsiniz
fk3458 Szmdc valla kuzum bilmiyorum ama benim de yürümekten gevşemişti dedim ki aha dikiş gitti kan vs falan da yoktu aksatmadan batikonla temizliyordum çabuk geçti dikişlerim.
Nesleeshah Szmdc benımde dıkıslerım cok cabuk dustu bende cok sasırmıstım hatta kanamam bıle erken bitmişti sıkıntı yoktur canım inş olabılır yani normal
daran canim bende dogum yApali 11 gun oldu tum dikislerim iyilesmis bende sasirdim yarin kontrolum var. bakalim dr ne dicek
daran benim de acisi halen var. burda biri yazmisti yaniyorsa kasiniyorsa iyilesiyor demektir die ne kadar dogru bilemem tabi. baktigimda da sorun yok gibi gorunuyor