Tazeanne0650 6 günlük olduk ikiz annesiyim oğlumun biri beni emmiyor sarılık ta başladı sağıp veriyorum ama o da çok zor oluyor ne yapmalıyım lütfen yardım edin sütüm var diğer bebeğim emiyor
KEREM0000000 Tazeanne0650 emzirirken ayağa kalkmayı denediniz mi? Ben gezinerek alıştırmıştım bir de kucağınıza aldığınızda tam olarak karın karına pozisyonunda olmaya çalışın. Ben bunu internette görene kadar bilmiyordum tam olarak kendime çevirince emmesi düzelmişti
Yasmnnnn Tazeanne0650 kızımda çok zor emiyor zorla tutturuyorum ağlıyor sürekli ve doymuyor sütüm yetmiyor 5 günlüğüz bizde. Sağıyorum bazen en azından anne sütü içiyor içim rahatlıyor biraz. Umarım bebeklerimizin bizi hiç durmadan emdiği doyduğu günleri görürüz çok zor bir süreç
Kahvedelisi Tazeanne0650 öncelikle stres yapmayın bende ilk oğlumu ilk bir hafta emzirememiştim emmemişti yani hic bir sıkıntı yoktu. Emzirme danışmanına gitmiştim imkanınız varsa mutlaka gidin yoksa tanıdık ebe falan da yardımcı olur. Doğru pozisyon da biraz diretmek gerekiyor mutlaka emer pes etmeyin
Tazeanne0650 KEREM0000000 yarın bir de öyle deneyim sarılık var o yüzden çok sıkmak istemiyorum mama da zor alıyor sıkınca 😔
Tazeanne0650 Yasmnnnn nasıl sağıyorsunuz ben manuel pompa aldım dün biraz iyi sağdım ama bugün çok az geliyor üzülüyorum 😔
Yasmnnnn Tazeanne0650 manuel hiç işe yaramadı bende elektrikli aldım doğumdan hemen sonra başka çaresini bulamadım malesef
DerinTuana Dudak veya dil bagı olabilir mi?Benım kızımda benı emmedi.İki ay sağarak verdim sonra kesildi.14 aylık olacak dudak bagını yeni gordum.
Tazeanne0650 Yasmnnnn elektrikli de denedim evde var o da işe yaramıyor siz ne marka kullandınız nasıl yapıyorsunuz anlatabilir misiniz
Yasmnnnn Tazeanne0650 markası lansinoh. Gögsüme yerleştiriyorum iki seçeneği var uyarı ve pompa ucunu çıkarmak için uyarıda iki üç kere çalıştırıyorum sonra pompa yaptırıyorum. Çok kullanışlı memnunum
DerinTuana Tazeanne0650 bende hastsnede tutturuyordum.Ama genelde uzun soluklu emmek istemıyordu.Belkı tutus seklınızdendir.Zamanla düzene girer insallah.