Muhasebeciana Byz2019 atesi vardi sadece 1 gun surmustu ikinci gun aksaminada ates cikar gibi oldu cikmadan indirdik baskada bir sey olmamisti cok sukur o zamanlar 17 aylikti kizim suan 22 aylik
pattisanne Byz2019 ateşi vardı 3 gün daha sonra ateşi düştü keyfi yerine geldi ben hastalandım megersem kovit olmuşuz
Byz2019 dandiniko ne salgını acaba brbeğimin hiç hali yok öksürüyor dünde hep ateşliydi fitille düştü 😔
Byz2019 Esra1202 teşekkür ederim hiç dikkat etmedim bakayım şu an ateş düşürücü fitil verdim tekrar yükselince bakıcam
queens Kısa süreli inip bir daha çıkıyordu ateşi gözleri bayılıyordu götürdüm covit çıktı üç gün ateş düşürücü antibiyotik kullandık birşeyi kalmadı
Balkiz15 2aylik bebeğim oldu.fosur diye kusma, ishal, öksürük ve ateş vardı ateşi inip inip çıkardı bugün 3.gun
Hmyrufk Bizde atlatmak üzereyiz 5aylik bebegim ilk cok halsizledi nefes alıp verimi asiri hızlıydı sonra atesi 38.3oldu agizdan ölctum doktora gittik bana 6 saatte 1calpol verebilirsin dedi atesi olursa
Minelask Byz2019 Dr un önerdiği gibi ateş dusurucuye devam et cnm benm kızımda.oyleydi düşmezse tekrar Dr a göster inan ben bı hafta boyunca sürekli götürdüm atlatiyolar ama işte ateş korkutuyor
Byz2019 Minelask evet ilgilenmiyolar görmeden etmeden ateş düşürücü at diyolar bi yarın olsa hayırlısıyla