Tugce1634 Burca ben de salmak istiyorum canım ama her gece burnu tıkanıyor.cok asiri degil ama bu konu artik cok etkilemeye başladı bizi,alerjik denmişti geçmiyor.o sebeple yiyecekler bile yaparmis diye sut,paketli gida vermemeye çalışıyorum.
Esdoel Burca çokta zayıf değil ki oğlum 12 ayından beri 14 kilo 30 aylık boyu ne kadar boya gidiyordur. Yemesi güzelse hiç dert etme
Balkupummm Burca Bende cok takiyorum yemiyor benim oglum oyuzden zayif vitamin surup kullaniyorum ama fayda etmiyor 12 kilo 30 aylik saglikli olsunda napalim alirlar wlbet
Kubrasolmmaz Burca benim oğlumda 22 aylık olucak 11 kilo herkes zayıf diyor kilolu olup sağlıksız olsa sorun olmaz millet için galiba anlamıyorum neden hep sağlık demiyorlarlar
Mecannn Burca 25 aylik oglum 9.6 kilo 🥲 ne diyim bilemedim insallah benimki de o ayda o kiloda olabilir😓
RumeysaSude Burca çok kilo iyi bir şey değil zaten. Eğer saglikliysa bırakın zayıf kalsın. Çok kilolu bebeklerde mama ile beslenmede obezite oranı yüksek. Ben olsam zayıf kalmasını tercih ederim
Sehervakti Benim kızımda 30 aylık 12 buçuk kilo gören herkes küçücük çok zayıf diyolar bozulmamak elde değil ama kızım genetik minyon çiti pıtı birsey olucak bana çekmiş bende alamam valla şu milletin ağzına kürekle vurup susturmak istiyorm bakamiyormusum gibi acıyarak bakiyolar çocuğa oysaki sağlığı yerinde 2 yaşında tuvsletini gorendi konuşma desen bülbül gibi bir dk yerinde durmaz zehir gibi kafa ama el aleme obez çocuk daha sağlıklı