Buharcik Kızlar selam. Evde 4 kere kertenkele gördüm 5 gün içerisinde. Birde 5. Katta oturuyorum 😢 yavru gibi beyaz kertenkele. Uyku girmiyor gözüme çocuğun başında nöbetteyim. Ne yapabilirim ya? İlaçlatsam mo evi? Korkudan gözüme uyku girmiyor 😢
Nefesmom Buharcik Bızdede olmuştu üzerine su sıkın spreyli bişeyle etkisiz hale geliyor gidemiyor . Sonra yakalayın atın camdan aşağı öldürmeyin derim çünkü kertenkele şansdır 🎈⭐️
Nefesmom Buharcik Bızdede olmuştu üzerine su sıkın spreyli bişeyle etkisiz hale geliyor gidemiyor . Sonra yakalayın atın camdan aşağı öldürmeyin derim çünkü kertenkele şansdır 🎈⭐️
Nefesmom Buharcik Buharcik Bızdede olmuştu üzerine su sıkın spreyli bişeyle etkisiz hale geliyor gidemiyor . Sonra yakalayın atın camdan aşağı öldürmeyin derim çünkü kertenkele şansdır 🎈⭐️
Kelebek Ay nasil farkettiniz bu ara ben de şüpheleniyorum ses çıkarmıyor dimi, geçen gece tıkır tıkır bir ses duydum odada
Buharcik Kelebek yok canım gördüm gözlerimle. İki kere ev içindeki merdivenlerde bir kere banyoda bir de terasta gördüm. Deliricem gözüme uyku girmiyor.
Buharcik Aselmiran gece yatağa üstünüze falan geldi mi? Yani uyurken gelme ihtimali var mı 😢 uff çok kötüyüm ya.
Buharcik Sakura-chan ama uyurken üstmde gezerse diye, oğlumun üzerinde gezerse diye korkuyorum. Huy işte deliricem.
Buharcik ogretmenanne1 internette okuduğum kadarıyla ilaçlatmakta bi işe yaramıyormuş ya. Deli olucam. Üzerimde gezinir korkusuyla nöbet tutuyorum oğlanın başında.
[silindi] Buharcik bundn bır kac yıl once fıstık yesılı koltuklarım vardı tabı ozamanlar modaydı😀 koltukta uzanırken bı baktım karsı koltukta yesıl bısy bı kalktım kı neyy😒kertenkele ve ben hayvanlardan boceklerden falan cok korkan bırıyım epeyce ugrastık bulmak ıcın parke supurgelıgının arasında bulduk supurgeyle cekıp dısarı bosalttık ayy cok kotuydu yaaa😭😭
Buharcik [silindi] benim bulmam imkansız. Tahta döşeme var yerlerde aralarına falan hep girer. Ayrıca bir tane olduğunu sanmıyorum hem banyoda hem merdivenlerde hem terasta gördüm.
[silindi] Buharcik bundn bır kac yıl once fıstık yesılı koltuklarım vardı tabı ozamanlar modaydı😀 koltukta uzanırken bı baktım karsı koltukta yesıl bısy bı kalktım kı neyy😒kertenkele ve ben hayvanlardan boceklerden falan cok korkan bırıyım epeyce ugrastık bulmak ıcın parke supurgelıgının arasında bulduk supurgeyle cekıp dısarı bosalttık ayy cok kotuydu yaaa😭😭
[silindi] @Buharcik# Buharcik bulamasaydım kalamazdım evde yanı ınanılmaz huyluyumo tarz seylere arastırın bı cozumunu bulun benım ıcın ıntıhar sebebı😂😂
Buharcik hayalperest_ yok canım hiç gerek duymadım ki. Terasın kapısında sineklik var ama o da pek işe yaramamış 😢