hope-full Kızlar 7-8 aylık bebeklerinize neler tattırıp neler yediriyorsunuz? Birbirimize fikir verelim mi?
NevinM hope-full yukaflı kahvaltı hazırlıyorum yumurta sarısı labne kefir ceviz sebze püresi meyve püreleri yoğurt tabi yerse küçük bey
Rdn hope-full ilikli kemik sulu pirinçli sebze çorbası akşamları, sabahları meyveli yumurtalı yulaflı irmikli muhallebiler ara öğün öğlen de meyve püreleri veya muhalleb3 gün kuralı yapıyoruz daha 10 sebze meyve yaptık dönüp dönüp onları karıştırıyorım
Elf123 hope-full Sabah labne yumurta sarısı pankek yumurtayı bazen suda basen tereyağında pişiriyorum ara öğün muz kavun karpuz şeftali kayısı evde hangisi varsa eline veriyorum sulu yemek yemiyor eti ya köfte yapıyorum yada suda eti pişirip didikleyip veriyorum sebzeleri haşlayıp eline veriyorum o yiyor bugün enginar bugün sabah labne kaşar peyniri az da labne yedi ara öğün karpuz akşama doğruda haşlanmış enginar yedi
babyandmom1 O dönemde kıyma tavuk kırmızı et, cevize başladık. Tarhana çorbasına az bişey kıyma katabilirsiniz ya da yemeğine tavuk suyu çorba, sebzeli tavuk çorbası yapabilirsiniz. Meyve pürelerine ezip ceviz katabilirsiniz