Glshmrthmz Sorum başlıkta bebeğim sürekli ağlıyor sürekli kucakta durmak istiyor beni görmeyince ağlıyor babasına gitmiyor hep bana geliyor normalde beni bilmezdi hep babasinda dururdu onunla uyurdu şimdi çok değişti
Ysmnklc Glshmrthmz 11 aylık olduğundan beri dediklerinizin aynısı oldu ya. Çok uysal bi bebekti sadece uykusu gelince ve acıkınca ağlardı.şimdi sürekli ııı ıı diyor kucak istiyor zorluyor gerçekten.1 hafta önce üst dişi çıktı ondan mı atak bilemedim Allah yardımcımız olsun
Annebebekkonusu Benim bebeğimde 11 aylık ve sürekli ağlıyo artık ağlama sesi duymaktan bende eşimde çok yıprandık nasıl ne zaman geçer lütfen biri yarfım etsin 😭
Glshmrthmz Ysmnklc bizimde aynı durum dış çıkardı ama huysuzluk ağlama sürekli kucak krizi geçmedi delirecem artık gece uykuda bile ağlıyor
Ozgebudak_06 11 ayı hatırlamıyorum ama 12.aydan sonra 1 yaş sendorumu basliyooor berbat 🤦🏼♀️ bir inat öfke ben yaparım ederim tavırlari felan bu böyleyse 2 yaş nasildir 🤷
Gulcineliz Bende aynı durumdayım. 😔 tükendim 3 günde. Sakın olan bebeğim sürekli ağlıyor, mız mizlaniyor, bacağıma yapışıyor ben dişten olduğunu düşünmüştüm fakat öyle değilmiş 😔