Babyuraz Kızlar bebeğimin popo ve Testislerin alt kısmıdna beyaz sivilceler olmuş altını çok sıkta değiştiriyorum aslında neden olmuş nasıl geçer başına gelen var mı
Aydagul35 Babyuraz mantar gbi. Bizde uzun süredir var geçiyor başlıyor m çantamz krem doldu. En son anladım ki bence yediklerimde alerji yapıyor etkiliyor. Sürekli bal yiyorum mesela bu da mantar üremesi için olanak sağlıyor zaten bez nemli. Bu iki gündür dikkat edeceğim şekerli yiyecekler uzak duracagim. Mantar ilacı kullanıyorum. İnşallah geçer.
Eylulllllll Babyuraz bizde de dün bir tane oldu. Çok sivilce gibi değildi ama küçük de sayılmazdı . Bugün geçmiş . Ek gıdaya başladık . Benzer olabilir mi diye yazmak istedim size
2YildizAnnesi Bizde 2,5 ayligiz gecen hafta benzer birsey cikti. Saglik ocagina götürdüm, alerjik dedi. Herseyden gelebilir sadece yediklerimizden degil idrardan bile o sekil etkilene biliyormus. Travocort verdi sabah aksam cok az sürdü iki üc günde gecti
Babyuraz 2YildizAnnesi teşekkür ederim biz de de küçük küçük vardı ama bugun etrafıda kızarmaya başladı ve testistede olunca endişelendim
Babyuraz Aydagul35 ya inşallah geçer geçmiş olsun size de bende bi doktora göstereyim bakalım ne verecek