CaglaOzcanErsoy Arkadaşlar kızım 10 aylık. Mama sandalyesinde yemek yemekten hoşlanmıyor. Yese dahi çok geçmeden çıkmak istiyor.Ne yaptıysam bundan vazgeçmiyor.Ne yapabilirim ? Aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar var mı?
Bonuss CaglaOzcanErsoy benımde aynı canım bır suru para verıp aldım yemıyor.yere sofra bezı serıp oturtarak yedırıyorum
hellomom CaglaOzcanErsoy Bonuss dün böyle bir video izledim, belki işinize yarar; https://youtu.be/33Jg9itQJFY
Nurdanhakan CaglaOzcanErsoy benim oğlumda kıyameti koparan bir çocuktu sadece mama sandalyesi değil bebek arabası hatta doğdugundan beri puset filan asla durmadı sevemedi kendi kendine bişiyler yemeye başladığından beri önce önüne ekmek kraker kend kaşığını filan koyuyorum sonra yediriyorum yemeğini tabi öyle oturması yok hatta bu ara içinden atlamaya çalışıyor ama yinede ilk zamanlara göre çok iyi
Nurdanhakan CaglaOzcanErsoy benim oğlumda kıyameti koparan bir çocuktu sadece mama sandalyesi değil bebek arabası hatta doğdugundan beri puset filan asla durmadı sevemedi kendi kendine bişiyler yemeye başladığından beri önce önüne ekmek kraker kend kaşığını filan koyuyorum sonra yediriyorum yemeğini tabi öyle oturması yok hatta bu ara içinden atlamaya çalışıyor ama yinede ilk zamanlara göre çok iyi
Abdisumeyye Bonuss canim ne guzel benim oğlumda yerde yemiyor ya oturtamiyorum bi türlü mama sandalyesi alacağım bide öyle deneyeceğim