Annecik34 Hanımlar bebekleri sarılık olanlar ne kadar sürede geçti sarılık bebişlerinizden? Sınırın altındayız, endişeleniyorum. İlk bebeğim olduğu içinde bir hayli tedirginim.
Leylasiva Annecik34 sağlıkla büyütün inşallah benimde ilk bebeğim saat başı emziremiyordum alarm kurup 20 günde değeri baya düştü ama 45 günlük götürdüm az kalmisti doktor 3 aya tamamen geçer dedi şimdi 83 günlük oldu
Beraninannesii Annecik34 Bol bol emzirdim 30dk’da bir saatte bir artı doktorumuz mama takviyesi dedi mama verdim. Birde gün ışığına yatırdım gündüzleri güneş alan penceremin önünde koltuk var orada yattı geceleride lambamiz yanık uyuduk hep 17.1′di değerimiz özel hastane mavi ışık verelim dedi aldık üniversite hastanesine götürdük yatış gerekli görmediler 1 haftada geçmişti.
Woman35 Annecik34 Memeyi ‘C’ şeklinde tutarak her bi memeyi 15 20 dakika emzirin yarım saatte bir 1-1.5 saatte bir emzirin
lawyermama Benim kızımdan 2 ayda geçti çok şükür. Ben de ilk bebeğim olduğu için çok endişeliydim sizi anlıyorum ancak düşme eğilimindeyse içiniz rahat olsun
Ilaydacck Annecik34 2 aydan fazla sürdü cok sikintili gunler gecirdim fototerapi gordu bir ise yaramadi çocuk portakaldan halliceydi anne sutu sariligiydi ve icimi rahatlatan tek dr cerrahpasa gastroenteroloji bolumunden Ayten hocaydi.Gunduz saatli degil zırt pırt emziriyordum gece saat başı kalkıyordum - Aç kalmaması önemli- Mama ilaç değildir mama vermeyiniz! 💜