aysegulina Anneler merhaba kızım 4 ay 23 günlük 2 gündür kakasını günde 1 defa yapıyor bugün sabahtan beri hiç yapmadı acaba normal mi bu durumla karşılaşan var mı
SevimnurBasaran aysegulina normal canım benim oğlumda bazen günde 1 defa bazen 1 gunde 4 5 defa bazende 2 günde bir yapıyor
Aylakiz0-6 aysegulina şimdi siz neye takıldınız tam olarak kakasını her gün yapmasına mı yoksa bir gün yapmamasına mı
TOSPAMMM17 aysegulina ilk 2 ay oğlumun kakasını her gün ben yaptırıyordum yapamıyordu sonra bıraktım tam 7 gün yapmadı en son yaptı doktora gittiğim de de bağırsaklarının anca dolduğunu sadece anne sütü alıyorsa 10 güne kadar yolu var dedi şimdi 6 aylık 2 günde bir bazen her gün yapıyo
ikimelekannesiiiii aysegulina canim bebeklerde 10 gune kadar normal gorunuyo ben doktora sordum 10 gunu gecmediyse o zaman sorun yok dedi zaten kati birsey yemiyo sadece sivi tukettigi icin normal yani
aysegulina Aylakiz0-6 Normalde günde 3 defa yapıyordu 2 gündür günde 1 defa yapıyor bunun normal olup olmadığına takıldım
aysegulina TOSPAMMM17 Bizim de gaz problemimiz vardı gazını çıkartırken yardımcı oluyordum bende ama kaka konusunda hiç böyle bişey yaşamamıştık daha önce. Teşekkür ederim bizde kontrolde doktorumuza söylicez bu durumu 🤗
Aylakiz0-6 aysegulina benim bebeğimde 4 ay8 günlük 2 günde bir kakasını yapıyordu şimdi her gün 3 kez. Yapıyor bende çok yapıyor diye üzülüyorum bu ay kilo alımı azdı
aysegulina ikimelekannesiiiii Teşekkür ederim 🤗 ilk tecrübem olduğu için rutinin dışında bişey olunca merak ediyorum
aysegulina Aylakiz0-6 Bizim de ilk üç ay kilo alımı 1 kilo olarak devam etti dördüncü ay kontrolünde 400 gr almıştı doktorumuz bundan sonra bu şekilde alacağını söyledi normalmiş yani kilo alımının düşmesi
ikimelekannesiiiii aysegulina yok korkmana gerek yok bende. Kizimda cok korkup hemen hastaneye gittim doktor cok gülmüştü simdi oglumda benzer seyler olunca biraz saliyorum kendimi tecrubeli olduğum için 🤣 sende alışırsın
Zumrabal_25 aysegulina göğsünden ayırınca aglıyo mu , ellerini agzina götürüp yemeye calısıyo mu o zaman hala aç doymamış demektir
aysegulina Zumrabal_25 Göğsümden ayrılınca ağlamıyor kendi istediği zaman bırakıyor memeyi. Ağza sokma durumu da şu an herşey için var eline geçen her şeyi ağzına götürüyor eli de dahil