M_m23 Merhaba arkadaşlar bebeğim için biberon seçimi yapmakta zorlandım siz hangi markayı kulaniyorsunuz acaba bana da öneride bulunur musunuz
Beraninannesii M_m23 Tommee Tippee kullanıyorum doğduğundan beri meme reddi yapmadı hem emiyor hem mama içiyor.
M_m23 Sefeff öneri istedim ve beslenme üzeri olduğu için ne var bunda herşeyi geçtik buna mi takıldıniz yazmak için
Ruzgarinsesi Dr Browns. Çünkü akışı yavaş. Akışı yavaş olduğu için sindire sindire içiyor ve bu yüzden kusması neredeyse bitti, gaz sancısı artık çok olmuyor diyebilirim çoğu biberonu kullanmış biri olarak. Bebeğime soracak olursak ama en sevdiği Avent’ti.
Eylulllllll M_m23 avent ve lansinoh kullanıyorum . İlk aylar e bebeğin kendi markası baby plusu kullandım antikolşk . İnanılmaz rahat bir içimi var . Avent ve lansinoh hızlı akıyor
Sefeff M_m23 hanimefendi bu ne atar ? Kac gün once yazmışım. Başlık değişmis o yüzden tekrar cevap yamzmadim. Dönmüş bir daha yazip ne dememi bekliyorsunuz? Post başlığında bebekle başa çıkma tarzi bi bi başlık vardi. Bende başlıkla sorduğunuz soruyu anlamdgim için sordum. sonra başlıkta düzelmiş görünce tekrar yazmadim bu kadar.