kitapkokusu_ yemek görünce kaçıyor çorba türü seyler sulu yemek istemiyor bir hafta öncesine kadar yiyordu napmam lazım iştah surubu vs. bu durumu yasayan varmı gecici bir durum mudır acaba
Zeynepbahar91 kitapkokusu_ kızım 2 yasa yaklaştı aynısı. Her şeyi agizndan atıyor. Tek sevdiği şey karpuz. Şu an olduğumuz yer aşırı sıcak o yüzden yemiyor galiba.
Klnccc kitapkokusu_ oğlumda aynısı yiyen çocuk yemez oldu. Geçici bir durumdur heralde ben zorlamıyorum acıkınca daha fazlasını yiyor sizde öyle yapın. Sıcaklarda etkiliyor tabi bizim bile yiyesimiz gelmiyor
Sefeff kitapkokusu_ kızımda nirmalde istahli bi bebek ama 2 yaşından sonra yememeye basladi. Argivit verdi doktorumuz bakalim ise yarayacakmi
kitapkokusu_ Zeynepbahar91 bana da öyle geliyor bir de 2 yas sendromu diyorum abur cubur makarna pilav falan yiyormu
Zeynepbahar91 kitapkokusu_ abur cubur bilmiyor. Makarnayı ve pilavida bıraktı yemeyi. Karpuz meyve biraz çorba hayatımız bu yiyecekler.
kitapkokusu_ Klnccc ne kadar aç kalıuot mesela abur cubur meyve suyu falan veriyor musunuz midesini bastırsın diye