Bsraaltnk Merhaba anneler. Benim 26 günlük bir oğlum var biraz gazlı bir bebek zinco kullanıyorum bir kaç gündür faydasını gördüm çok şükür biraz daha rahatladı oğlum ama karnından sürekli gurul gurul ses geliyor oda bundan dolayı rahatsız oluyor kakasını da biraz normalinden cıvık yaptı gibi geldi bana 😢 acaba üşüttü mü ki yaşayanınız var mı ?😢 bu arada hem emziriyorum hemde duruma göre günde 1 veya 2 kere mama veriyorum
ikikizceanasi Bsraaltnk kızım 3bucuk aylık hala o gurultu gecmedi cook gazlı bi bebek , ben kullanmadık damla bırakmadım hiçbişey işe yaramadı maalesef , zamanla gecmesini bekliyoruz şimdi
Aliim Bsraaltnk benim Oğlum 18 günlük ve gazlı ben anason rezene kimyon çayı karıştırıp hem kendim içiyorum bı çay kasigida ona veriyorum rahatlatıyor oğlumu ve uykusunda iyi geliyor
AselMeva Benim kızımdada vardı 15 günlüklwn şimdi bir aylık oldu o gurultu geçti gaz sorunu bizdede var biz probiyotik içeren biogaia damla kullanıyoruz doktorumuzun tavsiyesiyle 👍🏻 Sindirim sistemini düzenlemeye yardımcı oluyor gaz içinde rahatlatıyor
Bsraaltnk Onu aslında bende duymuştum kontrole gittiğimizde bir doktoruma danışayım bende değiştirir belki inşaAllah benim oğlum da atlatır onun rahatsızlığından uyuyamıyor
Bsraaltnk ikikizceanasi sanırım gazlı bebeklerde oluyor o gurultu ben üşütüp hasta ettiğimi düşünmüştüm 😔 sanırım zamana bırakıp takip etmek lazım
Bsraaltnk Aliim hepsini karıştırıp denememiştim hiç aslında bir de böyle denesem iyi olur sadece rezene ve kimyon kullanıyordum ben