Berbatbiryer0_ kızlar puanım yetiyor ama sıralama yetmiyor ben hiç bişey anlamadım sıraylamı yerleştirmemi olucak. herşey birbirine girdi lütfen biri açıklama yapsın. hayallerim bir-bir gidiyor galiba ellerimden 😒
Berbatbiryer0_ Gokturksmama tervig nedir acaba.. peki bilginiz varmı sıralama düzelticeklermi.. bide puanım o üniye yetiyor ama sıralama yetmiyor ben o üniye kazanamazmıyım oanlama mı geliyor
Zeyneb12 Berbatbiryer0_ tercih demek istedi arkadaş. Sıralamaya göre yazın. Puan ve sıralamanız kaç orantı çok mu fazla
Zeyneb12 Berbatbiryer0_ puanınız ve sıralamanız çok kötü anlaşılan bi durum değerlendirmesi yapmak için bilgi sahibi olmalıyız
Gungun_61 Berbatbiryer0_ bu sene sınava girenler yerleştiğinde yeni sıralama belli olacak.yani şu an sıralama değişmez.siz sıralamayı baz alarak tercih yapabilirsiniz.sıralamanızın yetmediği yerleri de yazın yüksekten düşüşe sırlama yapın.geçen yıl sıralaması yüksek olan bir yer bu sene tercih edilmezse siz daha kötü bir sıralama ile de girebilirsiniz şansınıza kalmış