oglumubeklerken Tr123456 hastaneden çıkarken doğumdan sonra eve pusette getirdik 6 Ay puseti kullandik
Zlm Tr123456 pusetten kastınız port bebe kısmı sanırım büyük olan kısım. Bebeğe bağlı ben 5 aylıkken geçmiştim kizim diğer türlü sevmiyodu his öylede sevmedi 😄
Alyaaselim Tr123456 yani hastaneden öyle çıktık tüm doktor kontrollerimize öyle gittik hiç bir doktor da zararlı koymayın demedi. Sonucta bebeklere göre yapılıyor onlar
Tr123456 Ikrazumra19 ben bsey sermeyi düşünmüyorum ya cevremdekiler koyma suan hele 2ay olsun diolar ya
Ikrazumra19 Tr123456 siz bilirsiniz dedigim gibi kundagi koyup icine koyuyorduk hastaneden oyle ciktik hatta arabada vs kontroller hep pusetteydi
Zlm Tr123456 onu hastaneden çıktığımızda itibaren kullandım her gün kızımı alıp yürüyüşe giderdim en az bir saat o içinde uyurdu bende yürümüş olurdum
Elmassss Tr123456 hastaneden ilk çıktığı gün koyduk eve o şekilde getirdik 3 gün sonra da kan almak için koydum bir daha da kullanamadik malesef ilk zamanlar başlayın çünkü agirlastikca kullanılmıyor