Gzm17 Kızlar 3 gün kabak yoğut 3 gün patates yoğurt verdim bugün de bulursam havuç yoğurt birde meyve vermeyi düşünüyorum sizce olurmu bu ilk sorum Gece maması yada ek ara öğün olarak bu hazır mamalara ne zaman başladınız ben almayı düşünüyorum zararı olur mu sizce 4. Aydan itibaren olanlardan
MinikLokumm Gzm17 Ek gıdaya yeni başladıysanız mümkün olduğunca neyden alerji olduğunu anlayabilmek için tek şey tattırın. aydan itibaren oluyor ama zaten 6 aya kadar anca tadımlar yemeye alışması derken 6 ay oluyor ben 6 buçuk aylıkken başladım o da mecburen taşınma vs yapamadım bazen imkanın zamanın varsa hiç kullanma evde kendin yap daha iyi.
Masal_lisa Gzm17 benim bebeğimde beş ay 10 günlük. Ama daha ek gıdaya başlamadım. Herkes başla diyor ama bilemedim bende mi başlasam üç gün kuralı ile
Umutluluk Ben önermiyorum onları ısrarla kimseye ben zamanında bebeğime verdim onları verdikçe normal yemek yemedi onlar tatlı olduğu için yemeklerde tatlılık arıyorlar vermeyin derim ben çok çektim sizde çekmeyin