Ashly90 7 aylık oluca 5 gün sonra ek gıda ve anne sütü ile devam ediyorum.zamanında çok fazla meme reddi yaşadım şükür atlattık onları şimdi yatarak emiyor. 8.3-9 gibi gece uykusuna yatıyor 12 den sonra çok aık uyanıyor nasıl düzene sokucam bu durumu
Maviyesil121212 Ashly90 ben de burda bekliyim. 4. Aya kadar geceleri en fazla 1 kez uyanan Bebeğim saat başı uyanır oldu :(
Mmmxray Ashly90 aynı dertten muzdarip anneyim diş sıkıntısı çektiğini düşünüyorum havalar sıcak bide sadece zıbın üzerine müslin örtüp yatırıyorum terliyor yinede 🤯🤯
Burcu35 Ashly90 6 ay 18 günlük bazen gece hiç uyanmaz bazen 1 kere uyanırdı şuan saat başı kalkıyor resmen kafam kazana dönüyor gündüz desen uyku yok uyumuyor napcağımı şaşırdım
blzylcnsy Ashly90 aynıyız ya benim kızım da 5 ay 12 günlük ilk uykuyu cok güzel uyuyo ama 12 den sonra cok sık uyanıyo
Farahzeynep Maviyesil121212 bu gece uyanmada rekor kırdı kızım 4 aylık, 10da uyudu 11.30da , 12de , 1.30da, 3te, 3.20de, 5te, 5.30da uyandı, bakalım daha kaç kere uyanacak. 😞 Mama diye ortalığı yıktı içtiği 30 ml 😒
Maviyesil121212 Farahzeynep bizde de durum aynı :( bi de gündüzleri uykusu gelince bağırmaya basladı😂
Farahzeynep Maviyesil121212 akşamları uykusu var, elleri ile gözlerini ovuşturuyor, mama verince istemiyor, ısrar edince içiyor uyuyor 😞