Hazalperisi Kızlar günaydın perdelerim çok kirlendi yıkayacağım bugün perdeleri nasıl yıkıyorsunuz bembeyaz olması için 🤭☺️🙏
Edanurkkeless Hazalperisi çamaşır sodası bembeyaz yapıyor ama çok kirliyse bilmiyorum ben genel de 3 ay da bir yıkarım perdeleri
Zeynoko Hazalperisi çamaşır sodası biraz deterjanın üstüne ben birde sıvı Arap sabunu döküyorum perdelerin üstüne mis gibi çıkıyor.
Gin Hazalperisi Okulda temizliğe giden bir abladan şey duydum bulaşık makinası deterjanını eritip atıyorlarmış yıkarken bembeyaz yapıyor demişti, onu deneyeceğim ben.
Ummahan250820 Gin canım teyzemde denedi ama bi süre sonra perdesi yırtıldı tanıdığım bi perdeci var perdeşere asla bulaşık tableti soda kullanmayın bi süre sonra yırtılma yapıyor dedi
balliborekkk Hazalperisi fairy bulaşık makinesi tableti atıyorum içine bir kapakta Arap sabunu Açe camaisr suyu döküyorum deterjan gözüne suyu alırken az bişey okdr beyaz çıkıyo
Bensum Ben normal deterjanla Çamaşır yumuşatıcısı koyuyorum 15 dk 30 derecede yıkıyorum yeterli oluyo :)