Busraaa333 Sizin bebekler ne durumda. Bu arada sürünerek istediği her yere gidiyor kalkmaya çalışıyor kalkamıyor
Ahlasbebekveannesi Busraaa333 her bebegin gelisimi farkli benim oglumda 11 aylıkken emekledi yaşına girince yürümeye başladı. Endişelenmeyin herseyi hemen öğreniyorlar
Drkn Busraaa333 kızım yaşına girmek üzere emeklemiyor 10.aydan itibaren direk yürüdü sıkıntı yapmayın
Busraaa333 Ahlasbebekveannesi hmmm anladım çok teşekkürler dokotr da normal dedi ama işte anne yüreği 😀
Busraaa333 Drkn hadi ya insallah direk yürür o zaman tutunmaya çalışıyor suan ama girişimler başarısız
Busraaa333 AlyaMavi siz benden daha da takmıssınız kafaya :) o kadar endişelenmeyin doktorum normal olduğunu söyledi ama ben buradaki annelerden de tecrübelerinden de faydalanmak istedim
Karanimo Benim oğlumda 9 ay 12 günlük emekleme hala yok🤷🏼♀️ Dediğin gibi sürünüyor ve o şekilde istediği yere gidiyor popoyu kaldırıyor ne bilim otururken öne yöneliyor falan ama emekleme olmadı hala
EdaM2358 Busraaa333 oğlum 11 aylıkken emekledi şu an 15 aylık desteksiz yürüyemiyor henüz endişe etmeyin her bebekte farklı oluyor bunlar 🙂
Busraaa333 EdaM2358 doğru diyorsunuz annem de 1,5 yaşında yürümüş şimdi ürüse ne o zaman yürüse ne sağlıklı olsun da
Karanimo Busraaa333 bazen böylesi daha mı iyi diyorum en azından kurcalayamıyor etrafı😂 ayakta durmayı falan seviyor hep yüreyetim istiyor koltuğun kenarına falan koyuyorum minik minik ilerliyor bakalım ne olucak sonumuz😌
Busraaa333 Karanimo bende arada öyle düşünmüyorum desem yalan olur fırfır emeklese çok daha zor olurdu zatn dakika yanlız kalmıyor orası ayrı ama en azından hızlı değil 😀