Gokcan Kızlar selam, Bebeğim 6 ay 6 günlük ek gıda vermeye başladım hiç bir şeyi istemiyor sürekli ağzına kaşıkla verdiğimde yutmuyor öğürüyor napıcam ben yardım lütfen:(
Eylulllllll Gokcan altı aylık benim de . Normal bir süreç bu . Öğürmesini bekleriz. Alışacaklar zamanla , inanıyorum .
AdaLina13 Gokcan Her bebekte değişir belki ama etrafından yola çıkarak söylüyorum ki ilk tadımlarda genellikle reddediyorlar sıvıya mama yada memeye alışkın oldukları için. Bende kızım için hiç birşeyi yemeyeeck diye çok korkmuştum şuan 10 aylık hala ogurdugu katı gıdalar var yutmakta zorlandığı ama onun dışında ilk ek gıdaya gectigim ve yemedigi her şeyi yiyor. Bir defa yemedi diye bunu yemiyo diye düşünmedim zaman gectikte tekrar aynı şeyleri tadım yaptırdım. Tabiki bu da yine bebekten bebeğe değişir inşallah iştahlı bir bebiş olur ve herşeyi yer 🤗
Zule Gokcan bebekler sürekli sıvı tükettikleri için dillerine ağızlarına katı bir şey geldiğinde refleks olarak tükürüyorlarmış. Zamanla alışıcaktır. Tadını beğenmediği için değilmiş rahat olun. Olabildiğinde sulu kıvamda ancak pütürlü de olarak hazırlayın. Alışıcaktır