Selenay Kızlar bulamıyorum mamayı bulan bilen varmı ya e bebekte hiç yok eczanelerdede pronutro yok haberiniz varmı zor durumda kaldım? 😪
deletedmom763 Selenay yeni aptamil çıktığı için pronutraları kaldırıyorlar Bnde hiç bi yerde bulamıyorum A101 de bulabildim sadece
Sezgin Selenay pronutra advence kullansanız. Ben de pronutradan advenceye geçtim memnunum tavsiye ederim
Selenay deletedmom763 e pronutro kullananlar napçak ya yeni aptamili bebeklerimiz içmezse tadını sevmezse falan 🤨
Selenay Sezgin ya acaba tad değişikliği falan olurmu kabul etmezse bebğim falan diye korktum açıkçası sizde bi sorun olmuşmuydu siz hiç tattınızmı tadı değişikmi acaba
Selenay DefneRana3881 evet öyle ama advance pronutro sadece pronutro yazılı önünde turuncu amblemi olan mamalar var onlardan yok 1 nunarası özellikle
Selenay burcucankorkmaz valla ben hiç kabızlık yaşamadım canım ama mamadanmı vebektenmi bilmem zaten günde 1 2 biberon veriyorm ben kalan anne sütü
Biricikask Selenay yeni aptamille eski aptamil in icerigine baktim cok fark yok tadini degistirecek bir degisiklik de yok yazdiklari iceriklere binayen soyluyorm tabi
Sezgin Selenay benim bebeğimde sadece pronutro gaz ve kabızlık yapmıştı. Pronutro ile conformili karışık veriyordum. Ben de bulamayınca sizin gibi advance aldım. Tadı hemen hemen aynı bebeğim severek içiyor
DefneRana3881 Selenay evet bende eskiden ondan alıyordm 900 gramdı onlar şimdi 800 gram yeni paketler köşesinde pronutro yazıyor diye çok önemsememiştm
Selenay DefneRana3881 aaa yani o turuncu amblem yokmu artık köşesinde pronutro advence yazıyo o mu bizim mama yani keşke bilgilendirme yapsaydı firma 🤨
DefneRana3881 Selenay yani ben öyle düşünerek aldm çünkü mamaya hem zam yaptlar hem de gramajını düşürdüler çok şükür bi sıkıntı yaşamadm bayadr onu kullanyrm
Selenay Kahramanlar0 canm kargo beklicek zamanım yok bikaçgünlük mama kaldı bulamıcağımı düşünmemiştim hiç