Aryamommm Merhabalar anneler, bebeğim 4 ay 10 günlük iki gündür halsizlik ağlama krizi ateş vardı bugünde dışkısını yeşil ve sulu yaptı kaka testini verdik böyle bir durum başına gelen var mı? Rota aşısını yaptırdım…
Simos22 Aryamommm bizimde halsizlik yeşil ishal ve ateş var yalnız biz koronayız muhtemelen çocukta da var birşeyler. Genelde yeşil dışkı kulak ağrısına bağlıyor büyükler geçmiş olsun
Aryamommm Simos22 Bende koronayım dün test verdim sanırım oda korona 4 aylık daha ne yaptınız acaba korona diye? Kaç aylık bu arada?
ozgeeeeee Saydıklarınızn hepsi bizde vardı kanında enfeksiyon çıktı, antibiyotik verdi doktor 3 gunde iyileşti şükür. Çok geçmiş olsun
Aryamommm ozgeeeeee Kanına baktı crpsi 9 dü ama normal dedi ben internetten baktım enfeksiyon diye gözüküyor ama doktor yok dedi anlamadım
Simos22 Aryamommm 3.5 aylık filasyon ekibi çocuklara bişey yapılmıyor dedi ateşini kontrol et bol bol emzir ve su ver ara ara dedi. Ateşi çıkarsa da calpol ve fitil varsa onu verirsin dediler
ozgeeeeee Aryamommm crp enfeksiyon demek evet, normali 0-5 arasında olması gerekli. 9 çokta fazla değil ama normalin üstü yine de , bizimki 52 ydi ama şükür iyileşti