Tuanakck Norveckizi emin ol çok güzel geçiyor ama bunu o an anlayamıyorsun heyecan korku hepsi birarada oluyor hele ilk cocuksa 😃
Norveckizi Tuanakck ilk çocuk Nasıl çok güzel geçer ya 😂kesecekler mi bicecekler mi sana napiyorlar bilmiyosun Bilmeyi görmeyi istemiyosun da gerçi 😂o da ayrı korkunç çünkü
Tuanakck Norveckizi ah oralar stresli tabi ama onu kucağına verdiklerinde hiçbir şey kalmıyor çok güzel bisey 🥰
Marjinal_Anne2 Norveckizi bende hamileyim depend aldım , ilk doğumda da depend kullanmıştım aşırı rahat
Babasininoglu Norveckizi İkisinden de aldım ama depend kullandım, hasta bezleri çok rahatsız öylece duruyor
Norveckizi Marjinal_Anne2 depend deyince normal yapmissinizdir diye düşündüm Sezaryen doğum yapanlar dikiş yerimizden dolayı doktor dependi uygun görmüyor filan demiş de ondan yanıldım ☺️
Marjinal_Anne2 Norveckizi yoo sezaryen yapıp kullanan anneler de memnuniyetlerini yazmış 🙂 bence farketmiyor iyi kurtarıcı depend
kadayifdolmasi Norveckizi Hastanede yatış esnasında hasta bezi daha rahat oluyor. Ama sonraki günler evde iken depend çok kullanışlı.